Agenda

BELEEF HET OP LANDGOED LUCHTENBURG

Op Landgoed Luchtenburg worden regelmatig bijzondere evenementen georganiseerd, waarbij de deuren voor iedereen worden geopend. Kom bijvoorbeeld een keer uitgebreid dineren tijdens één van de pop-up edities van Bio Proeflokaal of doe mee aan een yogales! Bekijk hieronder alle activiteiten die op de agenda staan.

Wil je zelf een evenement voor het grote publiek op Landgoed Luchtenburg organiseren? Neem dan contact met ons op en wie weet staat jouw event binnenkort ook op de agenda!

BIO PROEFLOKAAL TAKE-OVER

De chefs van het Bredase restaurant Salon de Provence doen namelijk een take-over op donderdag 29 februari. Salon de Provence staat voor fine-dining en bourgondisch genieten in een huiselijke gezelligheid en nu kun je dat komen beleven op Landgoed Luchtenburg.

 

Reserveer nu voor deze Bio Proeflokaal editie!

BIO PROEFLOKAAL FIESTA LATINA EDITIE

Snel meer!

BIO PROEFLOKAAL ASPERGE EDITIE

Deze succesvolle editie van het Bio Proeflokaal wil je niet missen! De chefs van https://www.samplekitchen.nl/ staan klaar om een heerlijk 5-gangen diner gangendiner te creëren voor deze speciale tijd van het jaar: ASPERGES. De asperge editie in 2023 was een groot succes. Daarom hebben we wederom gekozen voor twee avonden. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikte datum is.

BIO PROEFLOKAAL SUMMER BBQ EDITIE

Snel meer!

Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.