Agenda

BELEEF HET OP LANDGOED LUCHTENBURG

Op Landgoed Luchtenburg worden regelmatig bijzondere evenementen georganiseerd, waarbij de deuren voor iedereen worden geopend. Kom bijvoorbeeld een keer uitgebreid dineren tijdens één van de pop-up edities van Bio Proeflokaal of doe mee aan een yogales! Bekijk hieronder alle activiteiten die op de agenda staan.

Wil je zelf een evenement voor het grote publiek op Landgoed Luchtenburg organiseren? Neem dan contact met ons op en wie weet staat jouw event binnenkort ook op de agenda!

OPEN MONUMENTENDAG 2023

Op zondag 10 september doet ons Landgoed voor de eerste keer mee aan de Open Monumentendag. Een unieke kans om een kijkje te nemen op het privéterrein en meer over de historie van ons landgoed te leren. Er worden rondleidingen gegeven, er zijn KidsProef activiteiten en je kunt genieten van biologische bites en drankjes. Wil je er een actieve dag van maken, bekijk dan fietsroute Rondje Zuid langs meerdere monumenten in de regio of fietsroute Landgoederen Ulvenhout.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Kosten: Gratis toegang
Meer info

KOOKWORKSHOP SMAAKT X SANDRA YSBRANDY

Op vrijdag 15 september laat Sandra Ysbrandy zien hoe je gemakkelijk heerlijke en voedzame gerechten kunt maken met de biologische producten van Smaakt. Je leert hoe je de lekkerste gerechten creëert door zelf te variëren op een basisrecept. Tijdens de workshop wordt een heerlijke lunch vers door Sandra bereid met hulp van jullie. Je gaat naar huis met een hoop inspiratie, lekkere en gezonde basisrecepten en ook goodiebag vol Smaakt goodies.

Tijd: inloop vanaf 10:30, einde demo en lunch 14:00 uur
Kosten: €98,50 p.p.
Meer info en tickets