Privé event

JOUW FEEST OP EEN UNIEKE PLEK

Als je op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een jubileum, diner en/of feest dan ben je op Landgoed Luchtenburg aan het juiste adres. De lange oprijlaan, karakteristieke Tiend en groene omgeving zorgen voor een echt wow-effect. Voor groepen vanaf 40 personen verzorgen wij graag een event dat helemaal past bij je persoonlijke ideeën. Ga je voor een walking-diner, een uitgebreid meergangendiner en/of exclusieve hapjes tijdens je dansfeest? Met onze biologische cateringmogelijkheden is er voor elke wens wat wils.

Vieren in stijl

De Tiend, en bij lekker weer ook de omgeving, vormen een prachtig decor voor wie echt wil uitpakken voor een speciale gelegenheid. Voor groepen van 30 tot circa 200 personen bieden de verschillende ruimtes veel mogelijkheden om jouw event naar wens vorm te geven. We verzorgen biologische catering als culinaire omlijsting van je event. Van hapjes tot uitgebreid diner. Afhankelijk van de wensen en groepsgrootte werken we samen met verschillende cateraars uit de regio. Natuurlijk gebruiken we daarbij zoveel mogelijk onze eigen producten.

Één groen feest!

Op Landgoed Luchtenburg vier je jouw evenement op een duurzame manier, dat is dubbel feest! Landgoed Luchtenburg is een verlengstuk van de Smaakspecialist en haar missie om goede voeding voor een leefbare wereld toegankelijk te maken. Daarom zijn biologische producten het uitgangspunt tijdens de evenementen. Op Landgoed Luchtenburg willen wij laten zien dat een feestje leuk én verantwoord kan zijn. Landgoed Luchtenburg is tevens een rookvrije locatie. Wij streven er naar bij te dragen aan een rookvrije volgende generatie.

Duurzaam

Duurzaamheid en goede voeding is voor ons het uitgangspunt tijdens alle evenementen. Daarom serveren wij altijd biologische voeding, geproduceerd met liefde voor mens, dier en milieu.

Respect voor omgeving

Wij hebben respect voor onze omgeving. Daarom is muziek buiten akoestisch of achtergrondmuziek tot 23.00 uur toegestaan. Muziek binnen is toegestaan tot 01.00 uur.

Rookvrij

Landgoed Luchtenburg is een rookvrije locatie. Wij streven er naar bij te dragen aan een rookvrije volgende generatie.