Zakelijk event

ONTMOETEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING

In 2022 is de Tiend volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een unieke evenementen locatie. Met behoud van karakteristieke elementen en de toepassing van duurzame technologieën vormt de Tiend een prettige en sfeervolle uitvalsbasis voor jouw zakelijke bijeenkomst. Of je nu met een kleine of grote groep bent, de mogelijkheden in (en om) de Tiends zijn eindeloos. Van feestzaal tot vergaderruimte en keuken. We geven je graag alvast een indruk en helpen je met plezier om je wensen te realiseren.

Vier de kerst op Landgoed Luchtenburg

Bekijk de mogelijkheden
Zakelijk ontmoeten

Voor een duurzame vergaderlocatie ben je op Landgoed Luchtenburg aan het juiste adres. Het ligt midden in de Ulvenhoutse bossen, terwijl de A58 slechts drie minuten hiervandaan is en dichtbij grote steden als Breda, Tilburg, Antwerpen en Rotterdam. Landgoed Luchtenburg biedt zakelijke gasten een prachtige uitvalsbasis voor vergaderingen, presentaties, bijeenkomsten of evenementen. Indien gewenst verzorgen we biologische catering, om je event of bijeenkomst helemaal mee op smaak te brengen. Hapjes, lunch of een borrel. Afhankelijk van de wensen en groepsgrootte werken we samen met verschillende cateraars uit de regio. Natuurlijk gebruiken we daarbij zoveel mogelijk onze eigen producten.

Evenementen

Een zakelijke bijeenkomst op Landgoed Luchtenburg staat garant voor een unieke beleving. Even weg uit de dagdagelijkse werksleur en -omgeving en elkaar ontmoeten in een inspirerende omgeving. De Tiend beschikt over multi-inzetbare ruimtes, voorzien van alle faciliteiten, en leent zich voor groepen van 2 tot 200 personen.

 • Centraal gelegen
 • Duurzaam gerenoveerde locatie
 • Multi-inzetbare ruimtes
 • Voor 2 tot 200 personen
 • Flipover + TV schermen altijd inclusief
 • Biologisch verzorgde catering
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Dichtbij A58
 • Bij goed weer buitenmogelijkheden

Tiend

Op het landgoed staan drie karakteristieke hoofdgebouwen: een tiendschuur, boerderij en landhuis. De tiendschuur is omgetoverd tot unieke evenementen locatie ‘Tiend’, die multi-inzetbaar is voor diverse doeleinden. De Tiend wordt gescheiden middels een glazen wand, welke het gebouw verdeeld in de ruimtes 'Bio Proeflokaal' en 'Tiendzaal'. Het Bio Proeflokaal leent zich bij uitstek voor diners, borrels, recepties en (kook)workshops. In het Bio Proeflokaal bevinden zich tevens 3 aparte vergaderruimtes voor kleine groepen. De Tiendzaal is perfect voor vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten. Naar wens kunnen beide ruimtes ook met elkaar verbonden worden.

 • Tiendzaal

  Perfect voor presentaties en bijeenkomsten ▪

  Max. capaciteit U-opstelling zonder tafels: 18 ▪

  Max. capaciteit vergaderopstelling: 24 ▪

  Max. Capaciteit theateropstelling: 120 ▪

  Max. capaciteit receptieopstelling: 130-140 ▪

  2 grote TV schermen ▪

  Sonosboxen ▪

  Koffiecorner ▪

  2 toiletten ▪

  Mogelijkheid voor verrijdbare garderobe en bar ▪

 • Bio Proeflokaal

  ▪ Perfect voor borrels en recepties

  ▪ Max. capaciteit dineropstelling: 60-70

  ▪ Max. capaciteit receptieopstelling: 130-140

  ▪ Sonosboxen

  ▪ Keuken + bar

  ▪ Garderobe

  ▪ 2 toiletten + 1 invalidetoilet

  ▪ 3 aparte vergaderruimtes

 • Vergaderruimtes

  Perfect voor kleine vergaderingen ▪

  3 aparte ruimtes ▪

  Max. capaciteit vergaderopstelling: 6 ▪

  Per ruimte 1 tv scherm ▪

  Gesitueerd in Bio Proeflokaal ▪

 • Buitenruimtes

  ▪ Perfect voor evenementen

  ▪ Gratis parkeergelegenheid

  ▪ Diverse buitenruimtes en terrassen

  ▪ Terras Tiend met meubilair (max. zitcapaciteit 20)

  ▪ Startpunt diverse wandelroutes Ulvenhoutse bos

PLATTEGROND LANDGOED

PLATTEGROND TIEND

NEEM CONTACT OP 

Heb je interesse in Landgoed Luchtenburg voor jouw zakelijke event of bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via info@landgoedluchtenburg.nl of 076 – 565 6709. We bespreken graag samen met jou je wensen en mogelijkheden.