Bruiloft

VIER JE BRUILOFT OP ONZE PRACHTIGE PLEK

We stellen het landgoed open voor tien biologische bruiloften per jaar. Een unieke gelegenheid om jullie bruiloft te vieren midden in het groen, omgeven door de karakteristieke sfeer van Luchtenburg. Zowel de Tiend als de omgeving bieden eindeloze mogelijkheden om jullie mooiste dag naar eigen wens in te vullen, van ceremonie tot feest. Het idyllische trouweiland is een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven en een diner aan lange tafels onder de perenbomen geeft je bruiloft een magisch tintje.

Alles uit handen

Voor het organiseren van bruiloften op ons landgoed werken wij nauw samen met De Kort catering, die jullie trouwdag helemaal naar jullie smaak verzorgt. Van culinaire beleving tot sfeervol decor, compleet in de stijl die bij jullie past. De persoonlijke aanpak van De Kort garandeert dat creativiteit en kwaliteit in perfecte balans zijn. Dit begint al bij de eerste kennismaking. De wensen worden besproken en gecombineerd met alle creatieve mogelijkheden. De Kort Catering heeft jarenlange ervaring in het cateren, maar ook in het decoreren en verzorgen van bruiloften. Als geen ander kunnen zij tot in de puntjes jullie droombruiloft realiseren op Landgoed Luchtenburg.

Een groene bruiloft

Op Landgoed Luchtenburg ben je verzekerd van een groene bruiloft in de breedste zin van het woord. Landgoed Luchtenburg is een verlengstuk van de Smaakspecialist en haar missie om goede voeding voor een leefbare wereld toegankelijk te maken. Duurzaamheid en biologische producten zijn dan ook belangrijk tijdens de bruiloften. Wij serveren duurzame voeding en zorgen dat er weinig sprake van verspilling is. Op Landgoed Luchtenburg willen wij laten zien dat een bruiloft prachtig én verantwoord kan zijn. Landgoed Luchtenburg is tevens een rookvrije locatie. Wij streven er naar bij te dragen aan een rookvrije volgende generatie.