Afscheid

AFSCHEID IN STIJL

Op Landgoed Luchtenburg is het mogelijk om op een stijlvolle manier afscheid te nemen van een overleden dierbare. De groene omgeving en karakteristieke Tiend bieden een fijne ambiance. De locatie wordt voor de hele dag verhuurd, zodat er in alle rust en ruimte een persoonlijk afscheid kan worden gehouden. Een afscheidsceremonie, lunch, borrel en/of condoleance; het programma kan helemaal naar eigen wens worden ingevuld.

PERSOONLIJK EN SFEERVOL

Onze Tiend kan worden opgedeeld in twee aparte ruimtes; het Bio Proeflokaal en de Tiendzaal. In het Bio Proeflokaal kunnen gasten worden ontvangen en/of kan een lunch, borrel of condoleance na de dienst worden verzorgd. Daarnaast leent de Tiendzaal – met een prachtige doorkijk naar buiten – zich perfect voor een sfeervolle afscheidsceremonie. Hier kan de naaste familie zich ook in alle rust even afzonderen wanneer de overige gasten arriveren. Voor familie, vrienden en naasten wil Landgoed Luchtenburg een gemoedelijke plek van rust bieden waar op een persoonlijke en waardige manier afscheid van de overledene kan worden genomen.

“Landgoed Luchtenburg is een hele mooie en fijne locatie voor onze uitvaarten gebleken. De Tiendzaal straalt veel rust uit. En het uitzicht door de grote ramen is prachtig. De medewerkers denken met de nabestaanden mee, daardoor krijgen ze de uitvaart die zij voor ogen hebben. Er zijn goede afspraken te maken over de opstelling, maar ook over de catering. Alles wordt netjes afgestemd en communicatie is goed. Het is erg fijn dat de zalen heel de dag tot je beschikking staan, zodat je niet op de klok hoeft te kijken. Dit is voor de nabestaanden fijn, maar zelf heb ik dit ook als erg prettig ervaren.”

Mardy-Ann Rechards van Uitvaartonderneming Wilma van Opstal 

Capaciteit

De Tiendzaal heeft een capaciteit van zo'n 120 zitplaatsen voor een ceremonie. Voor een lunch, borrel of condoleance kunnen circa 130 personen in het Bio Proeflokaal terecht.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en goede voeding is ons uitgangspunt tijdens uitvaarten. Daarom serveren wij altijd biologische voeding, geproduceerd met liefde voor mens, dier en milieu.

Exclusiviteit

Wij bieden altijd exclusiviteit bij de huur van onze ruimte(s) voor, tijdens en na de dienst. De ruimte(s) zijn de gehele dag tot de beschikking.

Voor uitvaartondernemers

Bereikbaarheid

Een uitvaart moet altijd op korte termijn worden georganiseerd, dat snappen we. Voor uitvaartondernemers zijn we dan ook alle dagen van de week bereikbaar tot 21.00 uur. We kunnen dan samen bekijken of de beschikbaarheid en wensen van de familie haalbaar zijn op onze locatie. Ilse Nagtzaam is bereikbaar op 06-23 55 65 20. Graag dit nummer uitsluitend buiten kantoortijden gebruiken voor uitvaartaanvragen. We hopen je graag op Landgoed Luchtenburg te mogen ontvangen.

Onze mogelijkheden
 • Rolstoelvriendelijke entree en toilet
 • Mogelijkheid voor familiekamer
 • Aparte ontvangstruimte voor genodigden
 • Max. 120 stoelen
 • Exclusiviteit van locatie
 • Sonosboxen voor achtergrondmuziek
 • Geluid en techniek via externe partij JG Sound & Vision
 • Katheder aanwezig
 • 2 TV schermen
 • Beschikbaarheid van kaarsen
 • Verhoging voor kist aanwezig
 • Diverse mogelijkheden voor biologische catering
 • Beschikbaarheid van personeel